reglement

ABONNEMENTEN EN LOSSE TICKETS

Belangrijke informatie

  • Alle avondvoorstellingen beginnen om 20.30 uur. Alle namiddagvoorstellingen om 14 uur. Afwijkende aanvangsuren worden duidelijk vermeld bij de productie-info en op je ticket.
  • Na aanvang van de voorstelling en na de pauze wordt geen toegang meer verleend aan laatkomers, tenzij bij een geschikte onderbreking.
  • Alle mobiele apparatuur dient uitgeschakeld te worden vóór aanvang van de voorstelling.
  • Het is tijdens de voorstellingen verboden om foto’s, geluids- of beeldopnames te maken.
  • De vestiaire is verplicht. Van de brandweer mogen geen jassen in de zaal van GC de Melkerij worden meegenomen.
  • Betaalde tickets worden niet terugbetaald tenzij de voorstelling door ziekte van één van de artiesten of om productionele redenen wordt afgelast of naar een latere datum wordt verplaatst.
  • Het is verboden om bij voorstellingen drank en/of eten mee te nemen in de podiumzaal van GC de Melkerij.

ABONNEMENTEN

Onze abonnementenverkoop start online op dinsdag 11 juni 2019 om 18 uur. Je kunt die avond enkel online abonnementen aankopen.

Wanneer maak je gebruik van de voordelige abonnementsformule?

Als je tickets reserveert voor minstens drie verschillende voorstellingen per persoon

Wacht niet te lang om je abonnement te reserveren. Sommige voorstellingen zijn snel uitverkocht.

Is een voorstelling die je in je abonnement wil, uitverkocht? Dan zie je dit meteen op je scherm.

Kiezen, klikken, kopen

Koop je abonnement online aan.  Kies minstens 3 voorstellingen uit het aanbod. Het ticketsysteem geeft je automatisch de nog best beschikbare tickets op het moment van je aankoop.

Betalen

Is je cultuurmandje gevuld? Dan kan je onmiddellijk online betalen. Je hebt alleen een kredietkaart (Visa, MasterCard, American Express, …) nodig, of een gewone bankkaart waarmee je online kan betalen (Bancontact/Mister Cash).

Printen en scannen

Is je betaling in orde, dan krijg je een e-mail met een link naar je tickets. Die tickets kan je thuis printen. Op elk geprint ticket staat een barcode. Die wordt aan de inkomdeuren van de voorstelling ter controle gelezen met een scanner. Deze barcode is uniek. Snel én veilig dus.

Wie geen enkele mogelijkheid ziet om online een abonnement aan te kopen kan op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 juni 2019 tussen 11 en 15 uur terecht in GC de Melkerij, Brusselsesteenweg 3 in 1980 Zemst. Hou er wel rekening mee dat de kans vrij groot is dat de populaire voorstellingen tegen dan al uitverkocht kunnen zijn.

Abo-korting gedurende het hele seizoen

Wanneer je als abonnee tijdens het seizoen extra voorstellingen wil bijwonen, geniet je ook voor deze extra tickets de korting die van toepassing was op jouw abonnement. Hiertoe ontvang je bij je bestelling een ticket met een unieke abo-code. Hou dit ticket zorgvuldig bij voor eventuele latere bestellingen.

Wij aanvaarden enkel cultuurcheques van 'Sodexo' of 'Ticket Compliments'. Betalen met cultuurcheques kan enkel in GC de Melkerij.

LOSSE TICKETS voor de voorstellingen die nog niet zijn uitverkocht via de abonnementenverkoop zijn vanaf dinsdag 18 juni om 10 uur te koop via www.gcdemelkerij.be ofwel na telefonische afspraak 015 800 300 (kies optie 2) in GC de Melkerij.