ConForte Symphonic - Het wilde dierenorkest

ConForte Symphonic - Het wilde dierenorkest (v)

Ga mee op muzikaal avontuur in Het wilde dierenorkest met Maestro Muis en alle dieren die instrumenten bespelen!

Het wilde dierenorkest is een magisch prentenboek van bestsellerauteur Dan Brown (o.a. De Da Vinci Code). In dit prentenboek neemt Maestro Muis je mee op een betoverende reis over land en over zee. Ontdek onderweg het geheim van elk dier: van de waanzinnige walvis, jakkerende jachtluipaarden en kleine kevers tot zwierige zwanen en nog veel meer.

Marc Coessens vertelt korte verhaaltjes over een muis die een orkest opricht met zijn vrienden, waarbij elk dier zijn eigen stukje muziek heeft. De muziek wordt live gespeeld door ConForte Symphonic, en achteraf kunnen de aanwezigen ook enkele instrumenten zelf uitproberen.
ConForte Symphonic is een symfonisch orkest onder leiding van dirigent Joris Verschueren dat eind 2019 werd opgericht door een groep muzikanten met als thuisbasis Zemst. Daarmee is ConForte Symphonic het jongste symfonieorkest van België.
‘Ik ben opgegroeid met klassieke muziek en vond het geweldig’, zei Dan Brown in een interview met Amerikaanse media. Zijn moeder was zijn eerste pianolerares en zijn vader was professioneel organist. ‘Ik hoopte gewoon iets te maken zodat kinderen op jonge leeftijd hun enthousiasme voor klassieke  muziek kunnen delen. Kinderen hebben nu meer dan ooit verbeeldingskracht nodig, en muziek spreekt tot de verbeelding.’

Dit wordt dus een unieke kans om samen met je kinderen of kleinkinderen te genieten van een groot talentvol symfonisch orkest. Beleef het in GC de Melkerij!

4+

Tickets: € 10 (abo) - € 12 (los)

zondag 13 april 2025 om 14:00

GC de Melkerij
Brusselsesteenweg 3 1980 Zemst, België
koop ticket koop abonnement