reglement

Programma

Stilte, we draaien!

Stilte, we draaien!
Van de schrijvers van 'Thee met honing of met citroen?' is dit een nieuwe wervelende komedie, vol smakelijke situaties met een razend tempo en ontelbare onverwachte gags. Genomineerd voor een Molière-prijs 'Beste Komedie 2017' Met : Loes Van Den Heuvel, Ben Rottiers, Moora Vander Veken, Ann Pira, Hans Ligtvoet, Erik Goris, Brecht Callewaert, Hilde Van Wesepoel en 3 muzikanten.

Een filmploeg is neergestreken in het theater voor het draaien van een langspeelfilm. Vandaag nemen ze de scène op waarin de bedrogen echtgenoot een voorstelling stillegt om de minnaar van zijn vrouw te vermoorden. Tijdens de opnames zullen we ontdekken dat de productieleider niet te vertrouwen is, dat de regisseur verliefd is op de jonge actrice en raast van jaloezie, dat de eeuwige tweede plans-rol er alles aan doet om zijn carrière een duwtje in de rug te geven en dat de regie-assistent alles en iedereen probeert bij mekaar te houden terwijl hij van een eigen film droomt met de jonge actrice in de hoofdrol…en nog zo veel meer… En het publiek? Dat is deel van het verhaal, het zijn namelijk de figuranten in de film... Van de schrijvers van 'Thee met honing of met citroen?' is dit een nieuwe wervelende komedie, vol smakelijke situaties met een razend tempo en ontelbare onverwachte gags. Genomineerd voor een Molière-prijs 'Beste Komedie 2017'

Met : Loes Van Den Heuvel, Ben Rottiers, Moora Vander Veken, Ann Pira, Hans Ligtvoet, Erik Goris, Brecht Callewaert, Hilde Van Wesepoel en 3 muzikanten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

vr 15 februari 2019 van 20:30 tot 22:30 za 16 februari 2019 van 20:30 tot 20:30

GC de Melkerij
Brusselsesteenweg 3 1980 Zemst, België
koop ticket koop abonnement