reglement

ABONNEMENTEN EN LOSSE TICKETS

Belangrijke informatie

  • Alle avondvoorstellingen beginnen om 20.30 uur. Alle namiddagvoorstellingen om 14 uur. Afwijkende aanvangsuren worden duidelijk vermeld bij de productie-info en op je ticket.
  • Na aanvang van de voorstelling en na de pauze wordt geen toegang meer verleend aan laatkomers, tenzij bij een geschikte onderbreking.
  • Alle mobiele apparatuur dient uitgeschakeld te worden vóór aanvang van de voorstelling.
  • Het is tijdens de voorstellingen verboden om foto’s, geluids- of beeldopnames te maken.
  • De vestiaire is verplicht. Van de brandweer mogen geen jassen in de zaal van GC de Melkerij worden meegenomen.
  • Betaalde tickets worden niet terugbetaald tenzij de voorstelling door ziekte van één van de artiesten of om productionele redenen wordt afgelast of naar een latere datum wordt verplaatst.
  • Het is verboden om bij voorstellingen drank en/of eten mee te nemen in de podiumzaal van GC de Melkerij.

ABONNEMENTEN

Wanneer maak je gebruik van de voordelige abonnementsformule?

Als je tickets reserveert voor minstens drie verschillende voorstellingen per persoon

Wacht niet te lang om je abonnement te reserveren. Sommige voorstellingen zijn snel uitverkocht.

Is een voorstelling die je in je abonnement wil, uitverkocht? Dan zie je dit meteen op je scherm.

2 manieren om je abonnement te reserveren

1. Via het online ticketsysteem
Kiezen, klikken, kopen

Koop je abonnement online via het overzicht op de pagina ‘Programma’. Kies minstens 3 voorstellingen uit het aanbod.

Betalen

Is je cultuurmandje gevuld? Dan kan je onmiddellijk online betalen. Je hebt alleen een kredietkaart (Visa, MasterCard, American Express, …) nodig, of een gewone bankkaart waarmee je online kan betalen (Bancontact/Mister Cash).

Printen en scannen

Is je betaling in orde, dan krijg je een e-mail met een link naar je tickets. Die tickets kan je thuis printen. Op elk geprint ticket staat een barcode. Die wordt aan de inkomdeuren van de voorstelling ter controle gelezen met een scanner. Deze barcode is uniek. Snel én veilig dus.

2. Via GC de Melkerij (vanaf woensdag 6 juni 2018)

Betaal je abonnement aan de balie van GC de Melkerij (cash of met bancontact, niet via overschrijving) en je krijgt je tickets onmiddellijk mee.

Er worden geen tickets en facturen meer met de post opgestuurd. Wij aanvaarden enkel cultuurcheques van 'Sodexo' of 'Ticket Compliments'.

LOSSE TICKETS (vanaf dinsdag 12 juni 2018)

2 manieren om tickets te reserveren

1. Via het online ticketsysteem
Kiezen, klikken, kopen

Koop je ticket online via het overzicht op de pagina 'Programma'.

Betalen

Betaal je ticket onmiddellijk online. Je hebt alleen een kredietkaart (Visa, MasterCard, American Express, …) nodig, of een gewone bankkaart waarmee je online kan betalen (Bancontact/Mister Cash).

Printen en scannen

Is je betaling in orde, dan krijg je een e-mail met een link naar je ticket. Dat ticket kan je thuis printen. Op elk geprint ticket staat een barcode. Die wordt aan de inkomdeuren van de voorstelling ter controle gelezen met een scanner. Deze barcode is uniek. Snel én veilig dus.

2. Via GC de Melkerij

Betaal je ticket aan de balie van GC de Melkerij (cash of met bancontact, niet via overschrijving) en je krijgt je ticket onmiddellijk mee.

Er worden geen tickets en facturen meer met de post opgestuurd. Wij aanvaarden enkel cultuurcheques van 'Sodexo' of 'Ticket Compliments'.

Tickets voor de Filmerij kunnen gereserveerd worden via mail ansje.brassine@gcdemelkerij.be of via telefoon 015/800.300. De tickets zullen de avond van de voorstelling aan de kassa klaarliggen waar je ze cash kan betalen.